Lord Aleem skänker bort pengar

0
92171

Hur skaffar man sig ett nätvärde på $2 miljoner? Om du vill ha svar på den frågan ska du vända dig till Lord Aleem. Den här unge britten, född 1994, har verkligen en framgångsrik karriär bakom sig. Men låt oss ta det hela från början. Lord Aleem, eller Aleem Iqbal som är hans riktiga namn, växte upp i Solihull, West Midlands, England. I april 2008 började han lägga upp filmer på Youtube. I början var han ganska sparsam med publiceringarna men 2012 började det minst sagt att hända grejer. Då startade han nämligen sin egen Lord Aleem kanal. Redan i december 2014 nådde han den magiska gränsen 100,000 subscribers. I det klipp som gjort honom känd för den stora skaran människor kan vi se honom köpa en Ferrari 458. Det här klippet har hela 25 miljoner visningar. I dag är han en av Youtubes mest lysande stjärnor och i september 2017 hade han hela 329 000 subscribers.

I dag är den framgångsrike britten delägare i företaget Platinum Executive Travel (PET). Det här är alltså ett företag som hyr ut bilar av det lyxigare slaget. Är det så att du vill glida fram i en
Rolls-Royce, Lamborghini, Ferrari eller Bentley så är det hit som du ska vända dig. Lord Aleem hjälper dessutom sin pappa att driva företaget.

Något som får Lord Aleem att sticka ut från många andra youtubers är att han även satsar mycket pengar på välgörenhet. Han har bland annat skänkt $38,000 till ett projekt i Syrien. Syftet med insatsen var att hjälpa syriska flyktingar, och faktum är att pengarna han samlade in räckte till 2,1 miljoner måltider till Green Lane Masjid & Community Centre. En imponerade insats minst sagt!
Lord Aleem lever i dag i Yardley, Birmingham och det här garanterat en kille som vi kommer att få se mer av framöver.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev nu!

namn

E-post

SHARE
Next articleJon Olsson skänker bort pengar